מיצוי תבלינים


מאת: רני פולק

מיצוי בשמן

 מצרכים: 

80% שמן בהתאם לטעם. 
10% עשבי תיבול (טרגון, אזוב, טימין...).
10% שמן נבט חיטה.

אופן הכנה:
לחמם את השמן ב - bay marine להוסיף את נבט החיטה ואת התבלינים.
למזוג את הנוזל עם התבלינים לתוך בקבוק כהה או בקבוק בהיר מכוסה.
לשים במקום מואר לעשרה ימים ולנער כל יום.

מיצוי באלכוהול:

  מצרכים:
70% אלכוהול 40-45%
10% חומר יבש
20% חומר טרי

אופן ההכנה:
ערבב את כל המצרכים ואחסן במקום אפל ל 21 יום. יש לנער את המיצוי מדי יום.

מיצוי בחומץ

מצרכים:
חומץ הדרים רגיל.
עשבי טיבול בכמות הרצויה.
פלפל שטה (נותן טעם טוב).

 אופן הכנה:
לערבב לכמה ימים.